quote iconToplo priporočam obisk!

Izredno prijazno in strokovno osebje! Zelo lepo so oskrbeli našega psa, ki z veterinarji načeloma nima dobrih izkušenj. Tu pa so se mu res posvetili in mu namenili dovolj časa za prilagajanje na ambulanto pred posegom. Toplo priporočam obisk!

Haris Aldžić

quote iconStrokovna, prijazna in srčna ekipa

Emir, Sebastijan hvala obema, ostalim priporočam. Ekipa strokovna in prijazna predvsem pa srčna 😍.

Zdenka Sajovic

quote iconZelo prijazno in profesionalno osebje

Zelo prijazno in profesionalno osebje. Psa smo k njim pripeljali na kastracijo. Po treh dneh sem od Emirja prejel klic. Vprašal me je, kako je Amor (pes). Ne vem kdo še to naredi, kar so oni. Sem bil zelo presenečen (pozitivno). Vsakemu toplo priporočam to kliniko.

Sandi Jamšek

quote iconIzjemna izkušnja

Izjemna izkušnja. Visoko strokovno. Zelo priporočam za vaše ljubljenčke.

Tea Zadnikar

quote iconStrokovnost, srčnost in prijaznost osebja

Izjemno zadovoljni s celotnim postopkom laparoskopske sterilizacije, še posebej pa s končnim rezultatom – naša Mini ni kazala najmanjših znakov posega, dve minimalni pikici na trebuščku sta komaj vidni in teden dni po operaciji že praktično zaceljeni. Potrebe po kakršnikoli po-operativni zaščiti sploh ni bilo, Mini pa je bila ves čas nagajiva in igriva kot vedno. Neverjetno, kakšna strokovnost, srčnost in prijaznost osebja – 5 zvezdic je absolutno premalo, zaslužijo si jih vsaj 100.

Jure Šuklje

quote iconStrokovnost, prijaznost, skrbnost, predanost, srčnost in razumevanje

Tudi za nami je zelo prijetna izkušnja in sicer laparoskopska sterilizacija naše psičke Lili. Že ob prihodu sva vedela, da je bila najina izbira pravilna. Strokovnost, prijaznost, skrbnost, predanost, srčnost in razumevanje so besede, ki dr. vet. Emirja in Sebastjana najbolje opišejo. Lepo izkušnjo je Emir nadgradil še s sobotnim klicem, da bi preveril, kako se Lili počuti naslednji dan – res je veterinar s srcem. Neprecenljivo! Definitivno priporočava! 😊❤️

Mojca Trčko

quote iconVeterinar s srcem

Veterinar s srcem. Zelo priporočam!

Tjaša Žiberna

quote iconSrčna, prijetna, prijazna in strokovna ekipa

Za našega pudeljčka ne bi mogla izbrati bolj srčne, prijetne, prijazne in strokovne ekipe – kot sta Emir in njegov sodelavec Sebastjan. Roli je bil v najboljših rokah in po laparoskopskem posegu se je zbudil v mojem naročju. Kaj si lahko pes želi boljšega kot to. 🙂 Okrevanje je bilo hitro, že isti dan je bil, kot da se ni nič zgodilo. Po nekaj dneh sem prejela tudi Emirjev klic ali je z njim vse ok, če dobro okreva.
Navdušena sem nad strokovnostjo, nad celostno obravnavo psa, gospoda res delata s srcem za naše ljube živalice. Hvala vama še enkrat za vse. Pohvale za vas sem že predala naprej in še jih bom! Vse dobro in pozdrav od naju z Rolijem. 🐩🐾

Kristina Žibert

quote iconZelo umirjeno in brez stresa

Tudi iz moje strani vse pohvale, včeraj je imala naša TT – Tali laparoskopso stirilizacijo, minimalno pobrita po trbuščku in počuti se odlično. Še isti dan hodi, je in je dobre volje. Vse skupaj zelo umirjeno in brez stresa. Najlepša hvala za trud in prijaznost.🥰

Petra Žužek

quote iconČudovit odnos do živali

Naša irska seterka Ember je bila na laparoskopski sterilizaciji in čiščenju zobnega kamna pri Emir kirurgija za male živali. Zelo smo vam hvaležni za vaš trud, prijaznost in čudovit odnos do živali.