quote iconPrijazen in srčen

Človek ki ima rad svoje delo in je zelo prijazen in srčen !!! Mi smo zelo srečni, da nam je rešil psa Rokija, drugače nebi več hodil… Oba z asistentom imata zlate rokice ❤️ Same pohvale res!!!

Edita Komac

quote iconStrokoven in natančen kirurg

Srčen kirurg in njegov asistent, ki poskrbita za vašega ljubljenčka tako kot je treba. Emir je zelo strokoven in natančen kirurg, ki je vedno pripravljen pomagati in svetovati tudi po posegih in razmišlja izven okvirjev, kar je v veliko pomoč pri samem okrevanju ljubljenčka. Emir je definitivno moja prva izbira in bo tudi v bodoče. Glede na naravo njegovega dela pa vseeno upam, da se vidimo čim manj😊.

Danijel Kunc

quote iconPrijazni do živalic in lastnikov

Prijazni do živalic in lastnikov. Odlično opravljen poseg, brez stresa za psičko.

Mojca P.

quote iconŽivali na prvem mestu

Zelo zelo priporočam Emir kirurgijo. S psičko sem bila tam za sterilizacijo, za nas so res lepo poskrbeli, vse so nam razložili, nikoli nisem imela občutka, da smo samo “številka.” Emir postavi živali na prvo mesto in je vedno na voljo – sredi noči sem mu poslala vprašanje in je takoj odgovoril, zjutraj pa še sam od sebe preveril kakšno je stanje. Takih ni veliko. Če bo moja psička še kdaj potrebovala operacijo, se zagotovo vrneva sem.

Veronika Jereb

quote iconStrokovnost, prijaznost, predanost in srčnost

Dr. Emir in Sebastjan sta najboljše in najlepše, kar se lahko zgodi psom in njihovim lastnikom, kadar potrebujejo kirurški poseg. Izjemna strokovnost, prijaznost, predanost in srčnost ekipe se začuti že na vhodu v kliniko. Soba za okrevanje nudi najboljše možne pogoje za dobro počutje pred, med in po posegu, dr. Emir pa za piko na i postreže tudi z odlično kavico, da čakanje lepše in hitreje mine.

Hvala vam, izjemni ste! 🙏🐶🐾

Ajda Pulko

quote iconPrijazen in strokoven odnos, individualen pristop

Dolgo sem odlašala s sterilizacijo moje psičke in se na koncu odločila za laparoskopsko sterilizacijo pri Emirju. Vse pohvale za super prijazen in strokoven odnos❤️, individualen pristop in možnost, da si zraven svojega psa, ko zaspi in od trenutka, ko se spet zbudi. Psička je bila naslednji dan po posegu že kot “nova” in se je obnašala, kot da se ni nič zgodilo. Toplo, toplo priporočam!🙏🏻❤️

Nina Bešter

quote iconOdličen team

Pozdravljeni!

Po petkovi laparoskopski sterilizaciji se počutim odlično. V vaših rokah sem se počutila varno in tudi moji lastniki so pomirjeni. Odličen team ste 👌.

Daisy in Maja

quote iconČudovit odnos do kužkov in lastnikov

Ko že misliš, da si v vseh teh letih s kužki doživel vse…in nato spoznaš Emirja in njegovega sodelavca in ostaneš brez besed ❤️. Kakšen čudovit odnos do kužka, kakšen čudovit odnos do lastnikov 😱❤️. Kakšna čudovita umirjena energija. Hvala za vse 🙏 in ostanita še naprej točno takšna kot sta, ker sta perfektna ❤️.

Mateja Urbanija

quote iconStrokovna obravnava

Danes smo opravili laproskopsko sterilizacijo pri naši 10 mesečni Jilly na EMIR kirurgija za male živali v Ljubljani. Tako prisrčne in strokovne obravnave še nismo bili deležni. Ves čas smo bili skupaj. V naročju je dobila pomirjevala, skupaj smo vstavili kanalček. V mojem naročju je dobila že narkozo in takoj po operaciji sem že dobila grelno blazinico in jo dobila v naročje. Skupaj smo se zbujali, v mojem naročju so ji vzeli ven cevke in kanalček.

Res najmanj stresno za kužka in lastnika.

Res toplo priporočam za vsak kirurški poseg pri kužku.

Nataša Krkoč Šimenko

quote iconLastnikom prijazno opremljena soba za čakanje

Obisk kirurgije EMIR je bila moja najbolj profesionalna in strokovna izkušnja z veterinarjem. Emir in Sebastjan sta takoj pokazala krasen odnos do moje psičke tako da nisem niti za trenutek podvomila v odločitev.

Poleg odnosa pa največji plus še okolje na splošno – lastnikom prijazno opremljena soba za čakanje, postrežena kavica, hiter poseg in možnost, da se kuža zbudi iz narkoze ob lastniku.

Mia Arh