Categories
Mnenja

Kirurg z zlato roko

Dr. Mujagić je preprosto povedano najboljši veterinar in kirurg z zlato roko. Imeli smo izjemno srečo, da smo naleteli nanj. Naši kosmatinčki si ne bi mogli želeti boljše obravnave in oskrbe. 

Do danes je uspešno in pravilno tretiral vse naše živali. Dr. Mujagić je pozoren, natančen, temeljit, strokoven, profesionalen, inteligenten in iznajdljiv. Za vsak problem je našel rešitev. Vedno je prisluhnil in pomiril naše skrbi, ter nas ustrezno usmeril v rešitev, za dobrobit živali. Veliko mi pomeni tudi to, da nam je bil vedno pripravljen priti nasproti tudi s kakšnimi bolj naravnimi rešitvami, v kolikor je bilo mogoče. 

Kljub vsem naštetim odličnim kvalitetam, zaradi katerih uspeva v stroki, pa to ni poglavitni razlog, da je naš najljubši veterinar, saj je dr. Mujagić več kot to, kar sem naštela. V prvi vrsti je človek z zlatim srcem, ki bije za živali. Način kako pozdravi vsakega kosmatinčka, kako si vzame čas, da se žival sprosti v njegovi bližini, kako nežno in spoštljivo ravna z njimi, si vzame dodatni čas v kolikor začuti, da je živali zoprno in nelagodno. Kar počne, pride iz duše in srca. 

Nikoli ne bom pozabila, kako je z nekim kužkom, ki je bil na okrevanju, delil jabolko, med tem ko sta sedela na tleh. Še danes ko se spomnim dobim solzne oči. Zato je in ostaja edina oseba, ki ji zaupam moje živali, ki mi pomenijo vse na svetu. 

Torej, če iščete nekoga, ki je odličen v diagnosticiranju in zdravljenju živali, ki se ne bo ustavil dokler ne najde rešitve in je veterinar z dušo in srcem, ste tako kot jaz, našli pravega za vaše štirinožne prijatelje. 

Maša Hönigsman