Prijazen in strokoven odnos, individualen pristop

Dolgo sem odlašala s sterilizacijo moje psičke in se na koncu odločila za laparoskopsko sterilizacijo pri Emirju. Vse pohvale za super prijazen in strokoven odnos❤️, individualen pristop in možnost, da si zraven svojega psa, ko zaspi in od trenutka, ko se spet zbudi. Psička je bila naslednji dan po posegu že kot “nova” in se je obnašala, kot da se ni nič zgodilo. Toplo, toplo priporočam!🙏🏻❤️

Nina Bešter

Odličen team

Pozdravljeni!

Po petkovi laparoskopski sterilizaciji se počutim odlično. V vaših rokah sem se počutila varno in tudi moji lastniki so pomirjeni. Odličen team ste 👌.

Daisy in Maja

Čudovit odnos do kužkov in lastnikov

Ko že misliš, da si v vseh teh letih s kužki doživel vse…in nato spoznaš Emirja in njegovega sodelavca in ostaneš brez besed ❤️. Kakšen čudovit odnos do kužka, kakšen čudovit odnos do lastnikov 😱❤️. Kakšna čudovita umirjena energija. Hvala za vse 🙏 in ostanita še naprej točno takšna kot sta, ker sta perfektna ❤️.

Mateja Urbanija

Strokovna obravnava

Danes smo opravili laproskopsko sterilizacijo pri naši 10 mesečni Jilly na EMIR kirurgija za male živali v Ljubljani. Tako prisrčne in strokovne obravnave še nismo bili deležni. Ves čas smo bili skupaj. V naročju je dobila pomirjevala, skupaj smo vstavili kanalček. V mojem naročju je dobila že narkozo in takoj po operaciji sem že dobila grelno blazinico in jo dobila v naročje. Skupaj smo se zbujali, v mojem naročju so ji vzeli ven cevke in kanalček.

Res najmanj stresno za kužka in lastnika.

Res toplo priporočam za vsak kirurški poseg pri kužku.

Panosteitis – vnetje pokostnice

Lastnikom prijazno opremljena soba za čakanje

Obisk kirurgije EMIR je bila moja najbolj profesionalna in strokovna izkušnja z veterinarjem. Emir in Sebastjan sta takoj pokazala krasen odnos do moje psičke tako da nisem niti za trenutek podvomila v odločitev.

Poleg odnosa pa največji plus še okolje na splošno – lastnikom prijazno opremljena soba za čakanje, postrežena kavica, hiter poseg in možnost, da se kuža zbudi iz narkoze ob lastniku.

Mia Arh

Zelo ljubeč odnos do živali

Strokovno, prijazno, predvsem pa zelo ljubeč odnos do živali. Kot lastnica kosmatinca, ki mu obisk pri veterinarju predstavlja stres, moram reči, da je bilo zelo ne stresno in kužku ter lastniku zelo prijazno. Toplo priporočam! 

Anja Bracic

Odstranitev glavice in vratu stegnenice

Pridem spet, vam zaupam!

Dr. Emir, prišla sem k vam, ker moji zobki niso bili v najboljšem stanju in kot mi je povedala moja skrbnica, tudi zadah ni bil najboljši :). Priznam, da me je bilo kar precej strah, tresle so se mi nogice ampak vse to je zdaj mimo, ko so zobki spet beli in me ne boli več. Lepo ste poskrbeli zame, nežno in z občutkom. Če pa treba, pa pridem spet, vam zaupam. Hvala!

How Baby

Jasmina Lukeš

Prijazni, profesionalni, učinkoviti

Zelo prijazni, profesionalni, učinkoviti, najboljši…

Katarina Melnjak